Visma App


schermafbeelding-2017-06-20-om-224721

Met de App van Talent & Salaris kunnen uw medewerkers op hun eigen smartphone of tablet altijd en overal hun loonstrook inzien. Uiteraard kunnen werknemers nog een bericht ontvangen wanneer de nieuwe loonstrook klaar staat. 

Maar met de mobiele App kan een werknemer of manager veel meer zaken zelf regelen en dit via een zeer eenvoudige App. Werknemers kunnen hun eigen gegevens bekijken en/of wijzigen. Daarnaast kunnen zij verlof aanvragen, declaraties indienen (en een foto maken van de bon) en het verzuim bekijken (met de mogelijkheid om zichzelf beter en/of ziek te melden). 

Indien de werknemer ook een leidinggevende rol heeft kan deze nog een aantal werkzaamheden meer uitvoeren via de App. Een leidinggevende kan ook taken uitvoeren (dus verlof en declaraties goedkeuren via de App). Ook heeft een leidinggevende de mogelijkheid om zijn / haar werknemers via de App ziek en/of beter te melden.

Uiteraard gaan altijd de juiste signaleringen, goedkeuring en workflows lopen waarvan u ook gebruik maakt binnen de applicatie zelf.

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar Talent

Reacties

Het geven van een reactie is momenteel uitgeschakeld.

Updates

Fouten in loonaangifte Premie sectorfonds / Premie Ufo

Onlangs heeft de Belastingdienst de controle van de loonaangiften aangescherpt. De aangescherpte...

Lees verder »

Visma Connect release

U heeft dit misschien al gelezen in het inlogscherm van Visma. ​Op 2 mei (vanaf 14:00...

Lees verder »

Onderhoud Aangifte

Wegens onderhoud aan onze server zal het donderdag 6 april vanaf 17:00 niet mogelijk zijn loon-...

Lees verder »